CV INSTALLATIE REGIO DELFT
VERVANGEN OF VERNIEUWEN

CV INSTALLATIE REGIO DELFT
VERVANGEN OF VERNIEUWEN

Home/CV Installatie

Kies altijd voor een merkonafhankelijke dealer in Delft

Wanneer u overweegt om een nieuwe CV installatie Delft aan te schaffen, omdat uw huidige CV installatie voor steeds hogere stookkosten zorgt, is het van belang dat u zich goed laat informeren. Ons advies is, om bij verschillende leveranciers van CV installaties in de regio Delft een offerte aan te vragen. U betaalt anders de ‘hoofdprijs’ of krijgt een verkeerde CV installatie in Delft aangeboden. Veel leveranciers zijn namelijk dealer van bepaalde merken waarvan zij jaarlijks een aantal installaties moeten verkopen. Dat geldt niet voor de CV installateur van K.G. onderhoud & installatietechniek Delft die zich aangesloten heeft bij het N.V.P. Hij is merkonafhankelijk dealer van alle A-merken CV installaties. U kunt via hem rechtstreeks een CV installatie bestellen bij de ‘fabriek’ en laten installeren door de erkende CV monteur Delft van K.G. onderhoud & installatietechniek.

Keuze CV installatie Delft hangt volledig van huisvesting af

Om aan u een deskundig advies en maatwerk offerte te kunnen geven welke CV installatie voor u het meest geschikt is, komt onze erkende CV monteur Delft eerst bij u langs. Samen met u wordt in kaart gebracht wat uw wensen zijn en hoe de situatie ter plaatse is. U moet dan denken aan aspecten als:

  • Hoeveel m3 moet er verwarmd worden?

  • De vestiging van uw bedrijf of woning

  • Woonfunctie of bedrijfsmatig?

  • De mate van isolering

  • Tussenwoning, hoekwoning of vrijstaande woning

  • Beschikbaar budget

Nadat deze punten in kaart zijn gebracht ontvangt u een merkonafhankelijk advies. Bij de erkende CV installateur van K.G. onderhoud & installatietechniek staat uw belang voorop en niet dat van een producent die een dealer verplicht om jaarlijks een aantal installaties af te nemen. Het grote voordeel van K.G. onderhoud & installatietechniek is de garantie en excellente service die wij kunnen bieden voor periodiek onderhoud en bij storingen.

Kies voor duurzaamheid, kies voor een A-merk CV installatie

De grote kracht van K.G. onderhoud & installatietechniek is, dat wij merkonafhankelijk dealer zijn van elke A-merk CV ketel zoals: Atag, AWB, Bosch, Daalderop, Ferroli, Intergas, Remeha en Vaillant. Wij gaan voor kwaliteit en een excellente service voor een aantrekkelijke prijs. Om gebruik te kunnen maken van onze cv monteur Delft dient u te wonen of gevestigd zijn in: Delfgauw, Delft, Den Hoorn, Nootdorp, Pijnacker of Schipluiden. Is dat inderdaad het geval? Neem dan voor een maatwerk offerte contact met ons op en bel telefoon

  • 015 – 20 300 18

  • 015 – 20 300 18