CV KETEL DEALER DELFT
VOOR EEN MERK
ONAFHANKELIJK ADVIES

CV KETEL DEALER DELFT VOOR EEN MERK ONAFHANKELIJK ADVIES

Home/CV ketel

Bekende CV ketel merken zijn Intergas, Nefit, Remeha, Vaillant, AWB

Wanneer u met steeds hogere stookkosten te maken krijgt of de kosten voor het repareren van uw huidige CV ketel in Delft vanwege de leeftijd van uw ketel niet verantwoord zijn, is het verstandig om een nieuwe CV ketel aan te gaan schaffen. Wanneer u dat gaat doen moet u met de volgende twee belangrijke punten rekening houden:

 • Vraag bij meerdere CV ketel installateurs in Delft een offerte aan

  Waarom is dit belangrijk? Veel CV ketel installateurs in Delft zijn dealer van slechts één of enkele CV ketel merken. Als dealer moeten ze jaarlijks bepaalde aantallen CV ketels verkopen, anders raken ze hun dealerschap kwijt. Het gevolg is dat men niet objectief kijkt welke CV ketel het meest geschikt is voor uw persoonlijke situatie. Bij de merkonafhankelijke dealer van CV monteur Delft krijgt u een merkonafhankelijke onafhankelijk advies.

 • CV ketel in Delft dient door een erkende CV monteur te worden geïnstalleerd

  De politiek, overheden en brandweer hebben hun krachten gebundeld om er voor te zorgen dat, binnen afzienbare tijd, het verplicht zal zijn dat uw CV ketel is geïnstalleerd door een erkende CV monteur Delft. Tal van (dodelijke) ongelukken en branden zijn hiervoor de aanleiding. Ga daarom uitsluitend in zee met een CV monteur Delft die erkend is door KvINL en/of het Nederlands Vakman Platform. Onze CV monteur Delft is door beide instanties erkend.

Deskundig advies en maatwerk offerte CV ketel

Welke CV ketel Delft het meest geschikt voor u is, wordt bepaald door een aantal factoren.

 • De hoeveelheid m3 die verwarmd moet worden

 • De locatie van het pand. Tussenwoning, hoekwoning of vrijstaande woning

 • Woonfunctie of bedrijfsmatig?
 • Hoe goed is het pand geïsoleerd?

 • Het beschikbare budget?

Om dit voor u in kaart te kunnen brengen en u een maatwerk offerte aan te kunnen bieden komt onze erkende CV ketel monteur altijd bij u langs. Wanneer u beslist om de CV ketel bij ons te kopen en door onze erkende CV monteur Delft te laten installeren, dan heeft u naast garantie de zekerheid van een excellente service.

Het kopen en laten plaatsen van een CV ketel in Delft

Voor meer informatie over het kopen en laten plaatsen van een CV ketel in Delft door een erkende CV monteur belt u telefoon

 • 015 – 20 300 18

 • 015 – 20 300 18