ERKEND INSTALLATEUR DELFT
K.G. ONDERHOUD &
INSTALLATIETECHNIEK

ERKEND INSTALLATEUR DELFT K.G. ONDERHOUD & INSTALLATIETECHNIEK

Home/Erkend installateur Delft

Als installateur in Delft erkend door KvINL en het N.V.P

Als u op zoek bent naar een erkend installateur Delft voor het verrichten van werkzaamheden, zoals het vernieuwen van een CV ketel, is het van belang dat u deze werkzaamheden laat uitvoeren door een erkend installateur uit de regio Delft. U heeft dan de garantie dat de werkzaamheden door een vakbekwame en goed opgeleide installateur op de juiste wijze worden uitgevoerd. Voor u als opdrachtgever levert dit alleen maar voordelen op.

  • Er wordt gewerkt volgens de laatste richtlijnen van een fabrikant

  • Als klant krijgt u bij storingen direct voorrang

  • Heldere en marktconforme tarieven

  • De werkzaamheden worden correct uitgevoerd

  • Bij calamiteiten (zoals brand, kortsluiting) geen problemen met verzekeringen

  • Erkend installateur werkt uitsluitend met professionele materialen

  • Elke installateur is erkend door KvINL en het N.V.P.

Erkend installateur Delft zorgt voor hoog rendement en duurzaamheid

Om aan de hoge vakbekwaamheidseisen, die gesteld worden aan een erkend installateur, te kunnen blijven voldoen is elke installateur Delft verplicht om periodiek bijscholingscursussen te volgen. Deze cursussen zorgen er voor, dat men van de laatste ontwikkelingen en inzichten op de hoogte is. Als opdrachtgever profiteert u hier van. Wanneer een CV ketel door onze erkend installateur Delft wordt vervangen en ingesteld kan u dit per jaar een besparing opleveren van maar liefst € 300. Bovendien heeft u de garantie dat onze erkend installateur Delft uitsluitend werkt met professionele materialen. Deze materialen gaan veel langer mee dan producten die men koopt bij de reguliere DHZ ketens. Bij een erkend installateur staan  uw veiligheid en de duurzaamheid van uw producten voorop.    

Een erkend installateur Delft heeft verstand van zaken

Wanneer u de erkend installateur Delft van K.G. onderhoud & installatietechniek inschakelt heeft u de zekerheid dat uw werkzaamheden correct worden uitgevoerd. Hij heeft dankzij een uitgebreide HBO opleiding en vele jaren werkervaring verstand van zaken. Bovendien betaalt u als klant voor onze erkend installateur Delft dankzij de transparante tarieven marktconforme prijzen. Voor meer informatie of de hulp van een erkend installateur Delft belt u telefoon

  • 015 – 20 300 18

  • 015 – 20 300 18