INSTALLATIEBEDRIJF
DELFT MET EEN
EXCELLENTE SERVICE

INSTALLATIEBEDRIJF DELFT MET EEN EXCELLENTE SERVICE

Home/Installatiebedrijf Delft

Ons installatiebedrijf Delft is erkend door KvINL en het N.V.P

Wanneer u op zoek bent naar een installatiebedrijf Delft voor het installeren van bijvoorbeeld een nieuwe CV ketel, dan is het belangrijk dat u dit door een erkend installatiebedrijf Delft laat verzorgen. Anders loopt u een grote kans dat de werkzaamheden niet goed worden uitgevoerd en dat u vroeg of laat te maken krijgt met overlast. U moet dan denken aan kleine of grote storingen, koolmonoxidelekkages of zelfs brand. En wanneer blijkt dat een brand veroorzaakt is door ondeskundig handelen, loopt u een reële kans dat een brandverzekering zelfs de schade niet uitkeert. Kies daarom altijd voor een installatiebedrijf Delft dat erkend is door KvINL en het N.V.P . U heeft dan de garantie dat vakbekwame en erkende CV monteurs Delft conform de wettelijke voorschriften en richtlijnen van de CV ketel fabrikant de installatie installeren.

Een erkend installatiebedrijf Delft werkt met vaste tarieven

Ons erkend installatiebedrijf Delft werkt met vaste tarieven. Deze tarieven zijn eenvoudig te vinden op onze website, dan wel kunnen op verzoek per e-mail naar u toegezonden worden. Dit in tegenstelling tot installatiebedrijven die niet erkend zijn. Zij werken met zeer aantrekkelijke vanaf tarieven die te mooi zijn om waar te zijn. Maar al te vaak wordt een klant achteraf dan ook onaangenaam verrast door een zeer hoge factuur. Bovendien heeft u ook niet de zekerheid dat de werkzaamheden correct zijn uitgevoerd. K.G. onderhoud & installatietechniek is een erkend installatiebedrijf Delft. Wij verwijzen u graag naar beide erkenningsinstanties. Wanneer u een erkend installatiebedrijf in Delft zoekt voor onder andere het oplossen van een CV ketel storing, periodiek onderhoud of advies dan zijn wij u graag van dienst.

Kies voor zekerheid, kies voor een erkend installatiebedrijf Delft

Wij hopen dat u kiest voor een erkend installatiebedrijf Delft, dat werkt met erkende en vakbekwame cv monteurs. U heeft dan namelijk de garantie, dat de werkzaamheden correct worden uitgevoerd voor de tarieven die op de website staan. Wist u overigens, dat u dankzij professioneel jaarlijks onderhoud € 300,- per jaar kunt besparen? Voor meer informatie of de hulp van een erkende cv monteur Delft belt u telefoon

  • 015 – 20 300 18

  • 015 – 20 300 18