DE ERKENDE
LOODGIETER
IN DE REGIO DELFT

DE ERKENDE LOODGIETER IN DE REGIO DELFT

Home/Loodgieter Delft

De enige loodgieter Delft die zowel erkend is door KvINL als N.V.P.

Wanneer u op zoek bent naar een loodgieter in Delft is het van belang, dat u voor een gekwalificeerde en erkende loodgieter in Delft kiest. Alleen dan heeft u als particulier of bedrijf de garantie dat de werkzaamheden duurzaam en volgens de wettelijke richtlijnen worden uitgevoerd. Erkende loodgieters zijn aangesloten bij KvINL of het N.V.P. Als enige loodgieter in Delft is de loodgieter van K.G. onderhoud zowel erkend door de Stichting Kwaliteit voor Installaties Nederland als het Nederlands Vakman Platform.

Een erkende loodgieter Delft kunt u herkennen aan het logo

Hoe weet u als particulier of bedrijf of u te maken heeft met een erkende loodgieter in Delft? Dat is heel eenvoudig. Uitsluitend erkende loodgieters mogen de beschermde logo’s op hun website of briefpapier plaatsen. Daarnaast kunt u op de websites van KvINL en het N.V.P. zien of een loodgieter in Delft aangesloten en erkend is.

Loodgieter Delft is gespecialiseerd in verwarming en CV installaties

U kunt in principe de erkende loodgieter Delft van K.G. onderhoud inschakelen voor reguliere en complexe werkzaamheden. Onze loodgieter Delft is gespecialiseerd in verwarming en CV installaties. Voor professioneel en merkonafhankelijk advies, onderhoud en storingen kunt u 24/7 een beroep op hem doen. De tarieven van onze erkende loodgieter Delft zijn gelijk aan die van een loodgieter Delft die nog niet aan de hoge kwaliteitseisen van een erkende loodgieter kan voldoen. Wij verwijzen u graag naar onze rubriek “tarieven”. Kies voor zekerheid en een excellente service wanneer u een loodgieter Delft nodig heeft.

Bel voor een erkende loodgieter Delft

  • 015 – 20 300 18

  • 015 – 20 300 18